Woensdag 22 mei van 18:30- 21:30 Quatro Musica Roggeveenhof 60, Arnhem

Deelname is gratis voor bovenstaande datums, mogelijk gemaakt uit preventief aanbod!

Algemene voorwaarden:

Aanmelden:

Je kunt je aanmelden voor de workshop via info@derazendetornado.nl of whatsapp 06-29601845

Inhoud Workshop:

Het Autisme Beleving Circuit is een circuit van ongeveer 3 uur waarbij je op een autisme vriendelijke manier hoort, voelt proeft kortom kan ervaren wat jouw dierbare, collega, leerling, patiënt en/of cliënt met autisme mogelijk ervaart. Ik ben van mening dat je pas echt kan handelen als je iets (h)erkent en ervaart. Na afloop van de workshop is er eventueel ruimte om ervaringen met elkaar te delen en situaties te bespreken. Mijn doel van het geven van deze workshops is meer begrip creëren voor mensen met autisme, als je in het dagelijks leven momenten herkent, dan kun je ze erkennen maar het belangrijkste dan kun je SAMEN handelen!

Aansprakelijkheid:

Deelname aan het autismebelevingscircuit is geheel op eigen risico en verantwoordelijkheid. De Razende tornado kan dan ook op geen enkele manier aansprakelijkheid worden gesteld voor eventueel letsel en/of schade en/of diefstal.

Annulering particulieren:

Na aanmelding voor de workshop kun je kosteloos 48 uur van tevoren afmelden, anders zal het bedrag middels een factuur of tikkie (particulier) alsnog voldaan moeten worden. De factuur/het tikkie dient dan binnen 14 dagen betaald te worden.

Deelname aan workshop vanuit preventief aanbod en annulering

Na aanmelding voor de workshop kun je kosteloos 48 uur van tevoren afmelden, anders zal het bedrag van € 10,00 middels een factuur of tikkie (particulier) alsnog voldaan moeten worden. De factuur/het tikkie dient dan binnen 14 dagen betaald te worden.

Annuleringsvoorwaarden bedrijven

De annuleringstermijn voor reeds geboekte workshops op locatie is 2 weken. Daarna wordt er een bedrag van € 375,- exclusief 21% btw in rekening gebracht.

Na boeking voor de workshop kun je kosteloos deelnemers 48 uur van tevoren afmelden, tot een minimum van 10 deelnemers wat gelijk staat aan € 375,- exclusief 21% btw. De factuur/het tikkie dient dan binnen 14 dagen betaald te worden.

Certificaat

Een certificaat wordt opgestuurd wanneer de betaling binnen is en de gehele workshop is doorlopen.

Bij onvoldoende inschrijvingen of ziekte/ onvoorzienbare omstandigheden van Mariska van Elburg kan de workshop door de Razende tornado geannuleerd worden. Er wordt dan samen gekeken naar een andere datum.

Informatie opvragen kan via het contactformulier